dijous, 25 de febrer del 2010

ANGLÈS365

Pàgina web creada per Joan Serra, mestre d'anglès de l'escola Claver, molt a prop de Raimat (Lleida). L'organització de la pàgina és molt semblant als escriptoris de l'EDU365. Molt del material descarregable necessita d'una contrasenya que es pot aconseguir enviant el formulari (a l'apartat "keys"), al mateix temps que es demana col·laboració entre els mestres de llengua anglesa.


Cliqueu a sobre de la imatge per enllaçar.

Clicant a sobre de l'ordinador tindreu un recull d'activitats online endreçades per nivells. Si remeneu una mica per les activitats veureu que tindreu feina per escollir.

Al cub de Rubik tindreu accès a una xarxa social creada pel mateix mestre i on també s'inclou un forum amb més de 1500 intervencions.

Sens dubte és un bon espai de trobada per a tots els mestres d'anglès.

+ Info

- Xarxa Social i Forum.

Per continuar remenant:

- Vocabulary, Festivities, Reading, Speaking and Listening (by Joan Serra).

TIC TAC PEQUES (EI)

Aquest és el bloc dels nens i nenes de P4 del C.P. José Bernardo de Sama, en Langreo (Asturies). Des de feia molt de temps que no veiem un bloc tan ben fet i estructurat. És un clar exemple de com es podrien treballar les TIC a “Educació Infantil”, encara que moltes de les activitats proposades al bloc són perfectamente aplicables a la resta de cicles.

Cliqueu dins de la imatge per enllaçar amb el bloc.

Val la pena que entreu dins del bloc i remeneu una mica. Els recursos que utilitzen són molt fàcils d'utilitzar i en alguna ocasió ja havíem parlat al MOODLE de l'escola: Power Point, Issuu, Slideshare, Author Stream... I d'altres recursos que ja en parlarem en properes edicions. Si mireu la pàgina de l'escola veureu que no està gaire elaborada, i això prova que "la feina ben feta" de les tutores de P4 "no té fronteres ni rival". Au! Ja m'ha sortit lo de l'anunci.

+ Info:

- C.P. José Bernardo (Sama de Langreo, Asturies).

Per continuar remenant:

- SLIDE (Presentacions de fotos online).

CONTAR HISTORIAS DIGITALMENTE

Cliqueu dins de la imatge. Cliqueu al PLAY i mireu el resultat del treball d'aquests nens i nenes: "La historia de Dédado e Ícaro".