dimarts, 16 d’agost del 2011

DIBUIXOS PER PINTAR

Una pàgina en català on trobareu un munt de dibuixos per pintar. Una vegada escollit el tema i el dibuix et dona la possibilitat de pintar online o bé imprimir el dibuix i fer-ho a mà. Molt interessant per l'alumnat d'Infantil i Inicial en aquelles estonetes en que no saben el que fer.


Cliqueu dins de la imatge per enllaçar

HAS DE SER FORT...

Avui us deixo aquest petit video que tothom hauria de veure. Sense anar més lluny els nostres alumnes, que darrerament, no entenen el que vol dir el sacrifici, el treball i la superació, valors que entre tots hem d’anar inculcant però que, sobretot, són valors que s’han de treballar a l’àmbit familiar.

diumenge, 14 d’agost del 2011

ANY INTERNACIONAL DE LA QUÍMICA...



Cliqueu dins de la imatge per enllaçar


Aquesta és una pàgina posada en marxa pel Centre de Recursos Pedagògics del Gironès, del Servei Educatiu del Gironès. Hi trobem una presentació molt clara, en nou apartats, de tota mena d'activitats i propostes. En destaquem l'opció Fem experiments!, en què els més joves podran jugar i aprendre amb la química creant -per exemple- missatges invisibles. També hi ha un apartat de vídeos en què es pot veure un interessant curt, que explica com seria un dia de la nostra vida si la química no existís. Una altra secció recull diverses taules periòdiques, el sistema inventat pel químic rus Dmitri Mendelejev per ordenar els elements químics. Una està organitzada segons l'abundància de cadascun dels elements a la Terra. Una altra recull tots els noms dels elements escrits en català. I una tercera està il·lustrada amb un vídeo per cada element, en què s'explica (en anglès) quina utilitat té cadascun.