dissabte, 22 de setembre del 2012

VIDEOCONFERÈNCIES ONLINE. MEETINGS.

No es pot negar que Skype es porta tota la popularitat en videoconferències, tot i les recents crítiques, però cal tenir en compte altres serveis que realment mereixen la pena conèixer. Estic parlant d'Meetings.io, un servei gratuït que ens permet realitzar trobades virtuals directament al navegador, oferint a més opcions addicionals molt interessants.

                                                                  
Cliqueu dins de la imatge per enllaçar
 
Meetings.io ofereix un disseny simple i elegant, que ens permetrà mantenir conferències en línia, tant públiques com privades, amb la possibilitat d'activar el nostre micròfon i webcam sense necessitat d'instal · lar absolutament res. Entre les seves característiques addicionals, podrem compartir la nostra pantalla (normalment per oferir suport a companys, amics o clients), afegir notes, compartir arxius i mantenir conversa des del xat de la sala.

En crear la sala disposarem d'un enllaç, el qual serà necessari enviar a les persones que vulguin entrar a la conferència. En un futur serà possible enviar invitacions des SMS i fins i tot podrem mantenir conferències des de trucades a telèfons. Haurem d'esperar a conèixer els plans de pagament i tarifes per aquest últim cas.

El servei és completament gratuït i no cal registrar-se per crear conferències, encara que podem registrar-nos per optar d'altres funcionalitats, com la possibilitat de disposar d'una sala personal, programar trobades i organitzar-los. Meetings.io és sens dubte una alternativa digna de conèixer.


Vist a: GENBETA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada