dilluns, 12 de novembre del 2012

TIPUS DE LLETRA D'ANNA VIVES


Cliqueu dins de la imatge per descarregar

Anna (versió beta) és una tipografia en format digital dissenyada per Anna Vives. L’Anna és una noia amb la síndrome de Down que ha dedicat l’any 2012 a acostar-se al món de la lletra, treballant la lectura i l’escriptura. A través de l’observació de l’entorn i la investigació de diferentes publicacions impreses s’ha acostat a les diferents formes que poden adoptar les lletres. La intenció original de la tipografia és imitar els traços de l’escriptura de l’Anna, una grafia molt particular ja que mescla caràcters en majúscula i minúscula indistintament.

En ser una tipografia de lletra lligada és molt adequada per utilitzar en textos de caràcter informal. La tipografia Anna està composada per 126 caràcters corresponents a l’alfabet llatí, signes de puntuació, accents i alguns caràcters especials.

Podeu descarregar el tipus de lletra clicant AQUÍ o bé a sobre de la foto.


De fet, la tipografia de l'Anna està triomfant i fins i tot el FC Barcelona es planteja adoptar aquesta tipografia per les samarretes del primer equip de la propera temporada (informació extreta de La Vanguardia, 12-11-12. Cliqueu AQUÍ per veure la notícia).

Mireu un exemple en les samarretes d'aquesta temporada.


Em sembla una magnífica idea... 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada