dijous, 24 de gener de 2013

ANOBII. BIBLIOTECA VIRTUAL

Una aplicació amb un munt de possibilitats per aplicar a les nostres aules. ANOBII és una xarxa social que ens permet crear el nostre prestatge de llibres i poder-lo compartir amb tothom per comentar els llibres que llegim.


Cliqueu dins de la imatge per enllaçar a la pàgina web


En cal registrar-nos, però només ens demanaran el nostre correu electrònic i un password (combinació de lletres i números, però al menys una lletra majúscula). Una vegada que completem el registre ens enviaran un correu per confirmar la finalització del registre. I això és tot. Quan entrem a la pàgina d'ANOBII amb el nostre usuari (correu electrònic) i contrasenya, podem anar ficant tots els llibres que vulguem al prestatge. Anem al cercador, posem el nom del llibre i quan l'hagi trobat el fiquem al prestatge.

Per si tot això no fos interessant, el millor està per arribar. Hi ha una aplicació per smartphones i tablets que permet escanejar els codis de barres del llibre i poder enviar el llibre al nostre prestatge.

ANOBII Scan (ITunes - Apple - IOS)

ANOBII Scan (ANDROID)

Am l'Scan ens facilita molt la feina. Per exemple, podeu fer una biblioteca virtual de la que teniu a l'aula i incloure els que els alumnes portin de casa seva.

Aquí teniu la que estem fent a la nostra classe...
Com veieu, l'aplicació també ens proporciona un "embed" per posar-lo al nostre bloc.
Aquí teniu un vídeo tutorial (en anglès) amb una aplicació pràctica a l'aula.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada