dimarts, 30 d’abril de 2013

DIA INTERNACIONAL DEL JAZZ...

Si es que portem una setmaneta molt musical... Però es que avui és el "Dia Internacional del Jazz" per les Nacions Unides. I si estem a Terrassa hem de parlar del "Festival Internacional de Jazz"... Així que avui també és un dia gran per tot Terrassa.

Però avui, aprofinant l'avinentesa, us faré cinc cèntims de la "Sant Andreu Jazz Band", la Big Band més jove d'Europa amb joves entre 10 i 16 anys (tot i que n'hi ha algun de 9) i que va nèixer al 2006 a l' "Escola Municipal de Música de Sant Andreu".

Llegiu el que va dir en Joan Chamorro (director del grup):

"La Sant Andreu Jazz Band és un somni fet realitat. És el resultat de compartir amb els seus membres la meva passió pel jazz; de creure que ho poden fer igual o millor que jo mateix; de no sentir-me el professor sinó l'alumne més avançat; de no posar-los límits a les seves capacitats."La veritat és que estan fent un magnífic treball entre el jovent. I fruit d'aquest treball ha sortit gent com l'Andrea Motis que va entrar a la "Sant Andreu Jazz Band" amb només 7 anys i que ara ja realitza concerts amb en Joan Chamorro.

No us perdeu aquest vídeo. Impressionant...Doncs l'Andrea Motis i en Joan Chamorro acaben de treure disc: "Feeling good". El podeu escoltar per l'Spotify. I és una autèntica delicia.

Escolteu...Un atentic regal, no? Doncs aquest petit homenatge a la "Sant Andreu Jazz Band".

I que tal si estimulem una mica als nostres nens i nenes amb aquestes propostes? Seria magnífic, no?

Per saber-ne més:

- "Sant Andreu Jazz Band" (MySpace)

- "Sant Andreu Jazz Band" (Facebook)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada