dimecres, 24 d’abril de 2013

EL QUIXOT INTERACTIU

La veritat és que en aquest bloc tenim una mica descuidats als de Secundària. Ho sé... Treballant a una escola d'Infantil i Primària acabes penjant el material que trobem i utilitzem gairebé per inèrcia.

Aquest material, però, es molt adient per l'alumnat i el professorat tant de Secundària com de Batxillerat. La "Biblioteca Nacional d'Espanya" té penjat un espai interactiu dedicat al Quixot. És un lloc amb accessos a un munt d'informació relacionada amb el Quixot i que ens facilita moltíssim la feina d'investigació.


Cliqueu dins de la imatge per enllaçar a la pàgina web

Per començar ens dóna la possibilitat de llegir el Quixot en una de les seves primeres edicions, o si ho preferiu en una versió transcrita (clicant a la T del menú de la dreta).

Però tota la informacio i material ho trobareu al menú de l'esquerra:

1. Un mapa (mireu la icona de la Rosa dels Vents) on es pot fer el seguiment de les aventures i els recorreguts del Quixot. El mapa es pot ampliar i moure amb facilitat.


Clicant a cadascuna de les etapes ens donarà la informació del llibre i el capítol on surt.


2. Disposareu d'una línea del temps (mireu la icona del Llibre) per poder veure totes les edicions que s'han fet del Quixot, des del 1605 fins el 1941.


3. Si cliqueu al casc disposareu d'un especial sobre els "Llibres de Cavalleries".4. I un especial sobre la vida al segle XVII...


Una pàgina web per estar-hi un munt de temps. Val molt la pena.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada