dimecres, 11 de setembre del 2013

8 APPS EDUCATIVES PER LA TORNADA A L'ESCOLA


Al "Dominical" de "El Periódico" (diumenge, 8-setembre-2013) van proposar una sèrie d'apps per a que els nens puguin aprendre i entretenir-se.


PUPITRE

 

Exercicis interactius per àrees d'estudi i edat. Aprofita el component lúdic dels dispositius mòbils per l'aprenentatge, el que permet que pares i fills comparteixin la labor educativa.

Descarrega:

IOS (Aplicació gratuïta. Fitxes de pagament)



LITTLE DIGITS



Aplicació per Ipad que mostra els nombres caracteritzats com personatges sobre els que el nen ha de col·locar la mateixa quantitat de dits amb l'objectiu de que aprengui a comptar.

Descarrega:

IOS (1,99 $)


BAREFOOT ATLES DEL MÓN




Globus terraqui per Ipad que invita a explorar les regions i països del món i capficar-se en les meravelles del nostre planeta amb detallats dibuixos.

Descarrega:

IOS (4,99 $)
ANDROID (Gratuït)

MICA I ELS SEUS AMICS




30 aplicacions per reforçar l'aprenentatge del nen a l'educació infantil, sobretot si en els seus llibres de text apareix aquest personatge. Cerquen diferències i relacionen imatges.

Descarrega:

IOS (2,99 $)
ANDROID (2,40 €)


FUN ENGLISH








Les seves activitats per aprendre anglès mantenen al nen entretingut i concentrat al temps que aprenen noves paraules i frases i practiquen conversa i deletreig.

Descarrega:

IOS  (Gratuït)
ANDROID (Gratuït)

TOONTASTIC




Escollida com una de les millors apps de 2011. El nen crea la seva pròpia història escollint personatges, diàlegs, música, narració... que després comparteix amb amics i familiars.

Descarrega:

IOS (Gratuït)

TOCA BOCA




Sorprenents jocs i esmerats dibuixos dissenyats per a que els més petits es diverteixin i aprenguin a la vegada. Tallar el cabell, ser metges, cuinar, construir, barrejar ritmes i sons...

Descarrega:

IOS (Alguns de pagament i altres gratuïts)
ANDROID (0,98 €)

EL BAGUL ENCANTAT




18 contes amb jocs, part en castellà i part en anglès. Per a nens de 3 a 5 anys. Gaudiran jugant amb els personatges i gravant la seva pròpia veu.

Descarrega:

IOS (1,99 $)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada