dimarts, 8 d’abril de 2014

MURAL COL·LABORATIU

A simple vista, aquests dibuixos sembla que no vulguin dir res.
Uns estan millors pintats que no pas d'altres. En uns el traç és més fort; en d'altres és més feble. Això és com la vida mateixa. Si unim els nostres esforços trobarem un sentit a la nostra feina.

I aquest és el resultat. No està gens malament, no?I com l'hem fet? Per començar vam buscar a Internet una imatge ben xul·la. Durant el curs tota l'escola està treballant el fons marí i ens va agradar aquest dibuix.

A més a més, també vam trobar el mateix dibuix en blanc i negre...

Vam utilitzar una eina online que ens permet ampliar una imatge, ens col·loca cada trosset en un full i ho guarda en PDF. Es tracta de Block Posters.Cliqueu dins de la imatge per enllaçar


Vam pujar el dibuix en blanc i negre a "Block Posters". Vam escollir que volíem dividir el dibuix en 6 columnes i 4 fileres i que cada trosset el posés en un full tamany A4. Així que van sortir 24 fulls. Finalment la mateixa aplicació va crear un PDF.


Vam donar un full a cada nen i vam posar la plantilla a la PDI.No calia gaires instruccions. Cadascú ho pintava com volia.

Al principi tothom trobava una mica estrany pintar una cosa sense gaire sentit. Quan van comprendre que la unió dels seus treballs donaria com a resultat un mural gegant llavors la cosa va funcionar millor.

Fatàstic, no?
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada