dilluns, 10 de juny de 2013

CLIPPING MAGIC. TREURE ELS FONS D'IMATGES

De vegades en una imatge ens volem quedar només amb una part (per exemple la cara d'una persona) i eliminar el fons. Amb programes com el Photoshop o el Gimp ho podem fer sense problemes (mireu el Tutorial "Imatges Transparents amb el Gimp" del 08/07/12).

Doncs ara tenim una aplicació online que us facilitarà molt la feina. Es diu CLIPPING MAGIC. Carregueu la imatge clicant a CHOOSE FILE...


Veureu la imatge doble...


D'aquesta imatge ens volem quedar amb el contorn de la noia i treure el fons. A la part esquerra anirem posant punts verds (el que volem) i punts vermells (el que no volem). Podeu seleccionar el tipus de punts a la barra d'eines de dalt.

Podeu comprovar com a la part dreta anirem veient com queda la imatge...Podem fer zoom (amb la rodeta del ratolí) i canviar el tamany del punt i fer-lo més petit...

 
D'aquesta forma podem fer retocs i ajustar una mica més. Si ens equivoquem en alguna cosa podem clicar a la icona de desfer.

Quan ja tinguem la imatge al nostre gust, cliquem a DOWNLOAD i us ho permet desar com un arxiu amb extensió .PNG.


En cinc minuts tindreu la vostra imatge retocada.

3 comentaris:

  1. Clipping Magic The demand of a high-quality Clipping Magic is pretty high lately. In some industries, perfection is not compulsory, but highly needed. This scene is real to digital marketing, graphic designing or simply others that require the practitioners to look professional, reliable and careful about details. Photos are one of the so many things where the impression comes from. 

    ResponElimina