diumenge, 30 de març de 2014

SELECCIÓ D' APPS EDUCATIVES

Al "Dominical" de "El Periódico de Catalunya" del passat diumenge 23-03-2014 sortia un especial d'aplicacions educatives que milloren la vocació musical, la lògica, la concentració...

Aquí teniu el recull. De ben segur que les podreu aprofitar...


EL CUERPO HUMANO CALIXTO, EL GATO ASTRONAUTA KIDS WORLD
IOS IOS / ANDROID IOS / ANDROID
El cor batega, els pulmons respiren, els ulls veuen... Totes les parts del cos són interactives i funcionen: pot donar-li de menjar per veure com es produeix la digestió, fer-li pessigolles i inclús navegar a través del cervell. De la pota del gat Calixto, els nens viuran tota una aventura viatjant als planetes dels Filimotes, les Talarines, els Aranitos i els Robots. Fomenta l'observació i l'experimentació en nens de 3 a 5 anys. Un parc temàtic de contes, jocs i cançons. Ideat per desenvolupar la creativitat, el llenguatge i les habilitats infantils aprofitant la curiositat del nen. També li serveix per aprendre un idioma al mateix temps que juga.

APRENDE CON CAILLOU
 SMASH YOUR FOOD HD
STELLARIUM
IOS / ANDROID IOS IOS / ANDROID
Carregada de jocs imaginatius i creatius per aprendre els nombres, les paraules, les formes, la natura, els temps, l'espai, etc... Tot mitjançant trencaclosques i jocs de memòria. Indicada per edats entre els 3 i els 6 anys. Ideal per ensenyar al nen educació nutricional. A través de jocs descobreix la composició de cada aliment i quins no ha de prendre en excés. App guanyadora en la Michelle Obama's Apps for Healthy Kids National Competition! Un planetari al telèfon: amb només apuntar cap al cel, en uns segons, identifica el que veu gracies al seu arxiu de 600.000 estels. Ofereix un mapa del firmament nocturn en 3D molt realista. Per a què es necessita un telescopi?
EL RESTAURANTE DEL DR. PANDA
MONSTERS BAND: BOARD GAMES PIANO TEACHER
IOS / ANDROID IOS ANDROID
Apropa el món del la cuina als nens mitjançant ingeniosos jocs i fomenta l'ajuda en les tasques domèstiques de la llar. Inclou un receptari amb 10 opcions diferents d'aliments i begudes Ofereix tres modalitats de joc: memòria, trencaclosques i concurs per fomentar la concentració i la lògica. Estimula l'observació a través de la identificació de colors i formes. Un professor particular que ensenya música mitjançant el joc. Permeteix canviar el tamany de le tecles i té funció de gravació. Disposa d'un catàleg de més de 50.000 cançons per escollir.

FAMILY TEAM
DUOLINGO

IOS IOS / ANDROID
Para taula, netejar la casa, fer la compra, recollir la roba o passejar al gos. Planifica i reparteix equitativament les tasques de la llar per a que ningú pugui escaquejar-se i dona premis al que millor les realitzi. Destaca entre les moltes (i bones) apps d'idiomes. El concepte es basa en que el nen perd vides per les seves respostes incorrectes i aconsegueix punts quan millora el nivell. Ideal per jugar amb amics. Molt divertida.


FONT: El Periódico de Catalunya
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada