dissabte, 15 de març del 2014

CONTRA EL BULLYNG I L'ASSETJAMENT

El vídeo que acompanya aquest article és una veritable lliçó contra el bullying , el maltractament i assetjament al diferent, sobretot en l'àmbit on es desenvolupen els adolescents .

En aquest cas, un jove amb problemes de quequeig, anomenat Musharaf " Mushy " Asghar, era víctima constant de les burles dels seus companys, fins al punt que va deixar d'anar a l'escola mantenint un nivell d'assistència mínim .

Però gràcies a l'ensenyament i paciència del professor Mr Burton, ho va aconseguir superar fins al punt que va fer plorar als altres alumnes a l'hora de ser sorprès per la directora de l'escola per mostrar el seu aprenentatge.

Les imatges d'aquest article formen part del documental Educating Yorkshire, que va ser transmès en la televisió del Regne Unit al 2013. En ell, se segueix la vida diària del personal i dels estudiants de l'escola secundària Thornhill Community Academy a Dwsbury, a West Yorkshire .

El seu mestre va tenir la brillant idea de prendre alguna cosa que va veure en el film "El discurs del Rei" i el resultat és absolutament sorprenent.





FONT: USTEC - STE's (Facebook)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada