dimarts, 25 de març de 2014

APPS PER PRACTICAR IDIOMES

Al darrer programa de "Generació Digital" vam poder veure una selecció d'aplicacions que recomanaven els mestres de l'EOI Sant Gervasi (Barcelona) per practicar idiomes.

A la web de l'EOI Sant Gervasi trobareu aquestes aplicacions i algunes més per descarregar.
I aquí teniu les que ens van agradar més.

BABBEL


http://es.babbel.com/?ch=SEM&l2=ALL&slc=aw6b_spaall&utm_campaign=SPAALL_AW-6&utm_source=GoogleAdWords_Brand&utm_term=babbel&matchtype=e&placement=&placementcategory=&adposition=1t1&utm_content=15994849016&utm_medium=cpc&wbtrk_ad=5718362936_15994849016&wbtrk_kw=5718362936_babbel&gclid=CI3tjPqwrr0CFWfLtAodNAQArw


En els continguts que hi ha a la seva pàgina web (BABBEL) trobareu uns exercicis de prova. També trobareu un enllaç per fer pagaments. O sigui, que una vegada que li agafes el truc segurament, per poder continuar, et fan pagar.

També teniu les versions per IOS i ANDROID. A Google Play trobareu, a la mateixa pàgina, tots els idiomes que es poden estudiar. Per IOS els haureu de buscar un a un.

Bé. No deixa de ser com una gran acadèmia d'anglès interactiva.Des del mateix vídeo de Youtube podeu accedir a l'idioma clicant directament al requadre.


SPEAKIN


Una aplicació que a hores d'ara només la trobareu per ANDROID (de moment). "SpeakIN" és una aplicació que et permet posar-te en contacte amb gent que vol estudiar també el teu idioma i poder crear cites i bé xateja. A l'aplicació pots marcar les dies i horari amb disponibilitat per a que les persones interessades en mantenir una conversa estiguin assabentades.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mforn.Activities
 Cliqueu dins de la imatge per descarregar


Aquesta aplicació recorda una mica als antics "penfriends" amb els que mantenies correspondència per mitjà de les cartes. Algú se'n recorda de les cartes??? Bé, els temps han canviat...
A més a més, aquesta aplicació està creada per un equip d'emprenedors catalans, concretament de Terrassa, com podeu llegir en el següent article.

SpeakIn, la nova app terrassenca 

per practicar idiomes de franc

Cliqueu dins del titular per llegir l'articleK&J PRONUNCIATION


D'aquesta aplicació hem trobat poca informació. De fet la poca informació que tenim és la del vídeo de "Generació Digital".

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lk.pronunciation
Cliqueu dins de la imatge per descarregar


En aquesta aplicació podeu escoltar la correcta pronunciació de les paraules i veure com s'ha d'articular.

Només disponible per ANDROID.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada