dilluns, 6 de maig del 2013

CHORDIFY. EXTRAURE ACORDS.

Jo de solfeig sóc un zero a l'esquerra. Mai a l'escola vaig estudiar música (excepte a l'institut que feiem història de la música). I la mica de solfeig que vaig fer va ser ara ja fa uns quants anys en un curs d'iniciació a guitarra. O sigui, que el recurs que ara us presento no l'he pogut provar i si algú ho fa que m'ho faci saber.

CHORDIFY és una web 2.0 on només cal pujar una cançó que tingueu al disc dur o bé indicar l'URL de la cançó al YOUTUBE o al SOUNDCLOUD. Aquesta és la pàgina d'inici...


Cliqueu dins de la imatge per enllaçar a CHORDIFY

Com veieu és tan simple com indicar la cançó i clicar al botó de CHORDIFY! I ell solet t'ho fa tot... Hem fet una prova. Hem anat al Youtube i hem buscat el vídeo de "Bicicletes" de Blaumut.



Hem copiat l'URL i l'hem posat a la pàgina d'inici de CHORDIFY. I ens ha buscat els acords...


Surt un petit reproductor i una finestreta on es veu el vídeo enllaçat de Youtube. A mida que es va reproduïnt la cançó el requadre negre us indicarà els acords que heu de fer. 

Però la cosa no queda només aquí... Si voleu els acords per la guitarra podeu clicar al darrer botonet del reproductor i...


Aquí teniu els acords de la cançó per guitarra.

Especialment recomanat, evidentment, pels especialistes de música i per tota la comunitat educativa (altres mestres /as, nens i nenes i famílies) que els hi agrada la música i tocar la guitarra (i que entenen de solfeig, és clar).

Què vagi de gust!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada