dijous, 16 de maig del 2013

L'AJUNTAMENT NO VOL HORT

Escoltant notícies com aquesta no saps si posar-te a plorar o riure per surrealista...

Bé, la història és la següent. L'escola pública San Bartolomé de Fresnedillas de la Oliva (a la Comunitat de Madrid) decideix crear un "hort escolar" en un espai on no hi ha res. Entre el professorat, les famílies i l'alumnat van acondicionar, llaurar, sembrar, plantar i regar l'hort. Una bona feinada. Una feinada que només van poder gaudir un parell de dies, perquè durant el cap de setmana empleats de l'Ajuntament, per ordre de l'alcalde, van arrasar l'hort de l'escola. El motiu: es va fer una obra il·legal en un edifici gestionat per l'Ajuntament.


I la història no acaba aquí. Al director de l'escola se li va obrir un expedient sancionador i podria ser multat fins a 6.000 Euros. Surrealista, no?

Sembla ser que l'Ajuntament ha de començar les obres d'ampliació de l'escola i que afectarien a l'espai de l'hort. L'escola va demanar canviar-lo de lloc, però l'Ajuntament també es va negar.

Tot plegat una mica estrany...

Bé. Podeu llegir la notícia sencera clicant al titular...

Fresnedillas arrasa un huerto escolar por carecer de permiso municipal

Sembla ser que el Govern de la Comunitat Autònoma recolza a les famílies i a l'escola, i això ho fa encara més surrealista, ja que tant l'equip de Govern de l'Ajuntament com el de la Comunitat Autònoma són del mateix partit polític.

González (president de la Comunitat Autònoma) apoya a los padres del colegio de Fresnedillas

 Bé, no entrarem en més detalls. Que cadascú pensi el que vulgui...

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada